Originele kerstpakketten en kerstcadeaus vind je in onze Pimpernelshop

Voordat je het weet is het weer zover en breekt de gezellige december drukte weer aan. Veelal slaat dan ook de stress toe, want wat nu weer te bedenken als kerstgeschenk voor je geliefde, familie of het personeel van je bedrijf. Je kunt er niet op tijd genoeg bij zijn om een mooi kerstcadeau te kopen voor je dierbaren of bijzondere kerstpakketten te bestellen voor je bedrijf.

Ook is het mogelijk om verschillende kerstpakketten voor één bedrijf te bestellen omdat geen mens hetzelfde is en de interesses van mannen en vrouwen nu eenmaal anders zijn, zo kun je als bedrijf kiezen voor een mannen en of vrouwenpakket, er is heel veel mogelijk.

Ben je dus op zoek naar een origineel kerstpakket, dan ben je bij De Pimpernel aan het juist adres. Met veel plezier stellen wij graag samen met u een bijzonder pakket samen.

Onze kerstshop is geopend van 9 november t/m 30 december op woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt vanaf 9 november ook op afspraak een kijkje komen nemen, stuur dan een

e-mail naar info@theetuindepimpernel.nl