Vergaderen

Werken, vergaderen of brainstormen in de inspirerende ruimte van het theehuis.

Het theehuis staat in open verbinding met de tuin en kijkt uit over de weilanden. Het is een inspirerende ruimte om te werken – vergaderen – brainstormen enz. De informele sfeer, de tuin en de mooie ligging vormen een goede basis voor een geslaagde bijeenkomst.

De ruimte is vooral geschikt voor bijeenkomsten met een klein gezelschap  8 – 12  personen. Wifi en flip-over zijn gratis beschikbaar. Indien nodig is de open ruimte verwarmbaar. Wij zijn gelegen op 10 minuten autorijden van Den Bosch aan de A59.

Faciliteiten

Er zijn verschillende groepsopstellingen mogelijk. Vergader aan onze royale vergadertafel met ruimte voor ca. 8 – 12 personen. Of houd een teamsessie voor een grotere groep deelnemers zonder vergadertafel. Leg ons uw wensen voor en we bespreken de mogelijkheden. Wifi en flip-over zijn gratis beschikbaar. Bovendien is parkeren mogelijk op eigen terrein.

Lunch arrangement

Geniet van diverse broodjes, vleeswaren, huisgemaakte eisalade, huisgemaakte cakes en streekproducten, geserveerd vanaf een buffet. Hierbij schenken wij onbeperkt koffie, thee, melk en jus d‘orange.

Voor prijzen, zie onze tarievenlijst!

Koffie/thee arrangement

Kannen met koffie, thee, water en huisgemaakte cakes staan voor u klaar.

Voor prijzen, zie onze tarievenlijst

Tuin

Verspreid in de tuin, tussen de bloemborders bieden verschillende zitjes u een heerlijke plek om te lunchen of even te pauzeren. De tuin en het theehuis staan volledig en exclusief ter beschikking om rustig te kunnen vergaderen.

Voor meer informatie: 06 – 13539330

Openingstijden
Van april t/m Oktober zijn wij elke dinsdag – woensdag – donderdag – vrijdag en zaterdag open tussen 10.00 en 17.30 uur. Op afspraak zijn voor gezelschappen andere openingstijden mogelijk.

TARIEVEN

Huur vergaderruimte

  • € 95,- per dagdeel
  • € 175,- per dag

Deze bedragen zijn inclusief het eventuele gebruik van wifi en flip-over.

Kosten koffie/thee arrangement

De kosten van een vergaderarrangement bedragen € 8,95 p.p. per dagdeel . Dit arrangement bestaat uit kannen koffie, thee en water die wij op tafel plaatsen met daarbij een heerlijke huisgemaakte citroencake.

Lunch arrangement

De kosten van een lunch vanaf buffet zijn € 20,95 p.p. De lunch bestaat uit diverse broodjes en ambachtelijk brood, 2 soorten vleeswaren, 2 soorten kaas, huisgemaakte eiersalade, cake, handfruit en jam uit de streek. inclusief koffie, thee, melk en jus d’orange.

Genoemde prijzen zijn incl.BTW.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren Kosten
Tot 14 dagen voorafgaand aan de reservering 25% van de huur voor de locatie
Tot 2 dagen voorafgaand aan de reservering 50% van de huur voor de locatie
Bij latere annulering 100% huurkosten locatie en de kosten voor vergaderarrangement en lunch (voor zover van toepassing)